29/9/09

El somni d'en Miolet


El proper dissabte 3 d'octubre a les 12 h vindran al Pati les germanes Ral, Meritxell i Lourdes, que han escrit (amb lletra lligada), il·lustrat (amb fotografia) i editat (amb format d'àlbum) un conte protagonitzat per un gat de ganxet que aconsegueix fer realitat el seu somni de viatjar per Barcelona tot sol, independent i autònom com un gat vell.
La Meritxell i la Lourdes vindran acompanyades d'en Miolet.És l'ocasió de preguntar-los a tots tres quines emocions va sentir en Miolet mentre caminava pels carrerons del barri antic de Barcelona, quin és el monument que més li va agradar i si n'ha fet més de viatges tot sol després d'aquell.

Concentració de peixos vabau al Pati de llibres
Fa uns dies els peixos Vabau es van trobar al Pati de llibres per explicar als nens i nenes de St. Cugat com va ser això que els va passar que els van sortir cames...Elisabet i Antoni, escriptora i il·lustrador, ens van venir a explicar la història d'aquestos animals fenomenals, des de la idea original fins a la realització del llibret i dels peixos amb materials reciclats i reutilitzats.Els nens i nenes se'n van anar cap a casa amb un somriure i un animal fenomenal sota el braç. Esperem tornar a trobar els peixos amb cames i altres animals fenomenals per Sant Cugat ben aviat!