26/10/09

El festín de Babette

Nórdica libros va editar una novel·la de format petit il·lustrada per Noemí Villamuza i dirigida a grans lectors amb el títol El festín de Babette. Els qui hàgiu vist la pel·lícula de Gabriel Axel disfrutareu per partida doble amb la lectura. Escrita per Isak Dinesen (pseudònim que feia servir l'escriptora de Memòries d'Àfrica), és una delícia de narració que es llegeix de seguit perquè enganxa des del primer moment.

Babette és una jove francesa que, durant la guerra franco-prusiana del segle XIX, és acollida en una casa d'un poblet diminut dels fiords danesos on tot és austeritat. Hi viuen dues germanes que són filles del pastor mort i que segueixen de manera molt estricta els principis que el pastor havia predicat en vida. Tot i viure més d'una dècada amb les germanes i els altres habitants del poblet, Babette continua sent per a ells tan estranya com quan va arribar...


Alicia en el país de las maravillas

Ja és al Pati de llibres aquesta edició tan especial que ha fet Nórdica libros de l'Alícia de Lewis Carroll il·lustrada per Marta Gómez-Pintado.
Les llibreteres tenim un exemplar cada una reservat al mostrador per endur-nos-el a casa... Serà un dels èxits d'aquest nadal!

Animalari

Dissabte passat l'Enric Larreula ens va fer viure la poesia de forma molt divertida amb els poemes del seu llibre Animalari, publicat a la sèrie blava del Vaixell de vapor de Cruïlla.

Pengem un parell de fotos i un video perquè us en pugueu fer una idea aproximada de com ens ho vam passar de bé.
21/10/09

Dissabte vindrà l'Enric Larreula al PatiA Sant Cugat celebrem la setmana de la poesia.
A Pati de llibres hem triat aquest proper dissabte 24 d'octubre per fer una festassa salvatge, bestial, animal... amb l'Animalari de l'Enric Larreula, publicat per Cruïlla.
Veniu a la trobada familiar a les 12 h i acompanyeu els versos de l'Enric amb tot de sons i sorolls d'animals feréstecs!
Els més petits s'enduran un regal pelut... força animal, obsequi de l'editorial.

14/10/09

En Miolet és a Sant CugatEn Miolet és uns dies a la nostra llibreria. Va venir amb els Ferrocarrils de la Generalitat acompanyat de la Meritxell i la Lourdes Ral, que ens van explicar el seu primer viatge per Barcelona.

Li va agradar tant l'estona que va passar amb els nens i nenes de la ciutat que ha decidit quedar-se uns dies a la nostra llibreria. Aquí el teniu!