24/11/09

M'ha semblat veure un elefant al Pati de llibres...

L'Elefant Trompeta ha estat al Pati de llibres i, pel que hem llegit al seu blog (http://blocs.gracianet.cat/lelefant_trompeta/2009/11/23/els-racons-de-el-pati-de-llibres/) li ha agradat moltíssim!


Nosaltres estem encantades que ens hagis visitat, Elefant Trompeta. Torna sempre que vulguis. Les llibreteres et rebrem amb els braços oberts i els elefants de la Mariona Cabassa i el Valentí Gubianas de ben segur voldran creuar les seves trompes amb la teva.

11/11/09

Premi Llibreter 2009 d'Àlbum Il·lustrat


Compte amb la granota
, de William Bee, editat per Juventud, ha rebut el Premi Llibreter 2009 d'Àlbum Il·lustrat. Tots els elements de l'àlbum estan al servei de la història que s'explica, des de la coberta i la contracoberta fins a les guardes. Tant el text com la imatge impacten per com són de divertits. El llibre està carregat d'ironia i juga amb el coneixement que tenen els nens i nenes de les històries tradicionals d'ogres i follets, dels contes amb granotes que se suposa que són prínceps encantats... Agafa aquests personatges i els barreja amb una iaiona que viu a prop d'un bosc «negre com gola de llop», una iaia que sembla d'allò més inofensiu però que guarda una sorpresa...
A les fotografies, hi ha el moment de la roda de premsa en què es va fer públic el premi i la intervenció posterior de l'editora Élodie Bourgeois.