26/4/11

Alegria! El bon temps va fer que el dia Sant Jordi es pogués viure a les parades de llibres
El bon temps ens va acompanyar tot el dia (només va ploure mentre muntàvem la parada a les set del matí). A mig matí, la plaça Octavià es va omplir de famílies que van sortir a comprar els llibres de Sant Jordi i van aprofitar el dissabte per passejar i fer l'aperitiu fora de casa. La tarda va ser tranquil·la a la parada comparada amb les tardes dels dies en què Sant Jordi és dia laborable. Això ens va permetre poder dedicar més temps a les recomanacions de llibres als clients. El resultat: un bon Sant Jordi. Estem contentes perquè, tot i que es van vendre menys llibres que en un Sant Jordi laborable, el resum final no va ser desastrós, com s'esperava d'un Sant Jordi festiu en plena setmana santa i amb previsió de pluja.

Gràcies a tots els que vau venir a comprar els llibres de Sant Jordi a la parada i la llibreria!

I gràcies, de nou, a tots els que vau fer possible que ens multipliquéssim per poder atendre tothom. Gràcies Fina, Ari, Joan, Arnau, Àlex, Maria, Joan, Jose, Goretti, Xènia, Roser, Alba, Sandra... Gràcies a tots els que vau venir de nou, els que ja fa anys que esteu amb nosaltres, els que hi sou cada dia d'una manera o una altra i els que, tot i ser habitualment lluny físicament, agafeu un avió per venir a viure aquest dia tan especial des de darrere el taulell.

12/4/11

Més dedicació = Millor servei (NOVA ETAPA, abril 2011)

Pati de llibres fa tres anys! Com ho celebrem la Diana i la Sonia? Dedicant-vos totes les hores per oferir-vos el millor servei. Ara que els nostres fills han crescut una miqueta, ens tindreu sempre a una de les dues sòcies o les dues alhora a la llibreria. I de tant en tant també hi veureu els nostres petits entre llibres i joguines.

8/4/11

Demà ens veiem al Món Llibre 2011

Anireu demà dissabte 9 d'abril al Món Llibre?

De 13 a 15 h i de 16 a 19.30 h trobareu la Diana i la Sonia amb els savis i les sàvies que recomanen llibres a famílies, nens, nenes, adolescents i joves. Al soterrani del CCCB.


L'any passat ens ho vam passar molt bé i enguany ens fa molta il·lusió tornar a participar en la festa familiar anual del llibre infantil i juvenil de Barcelona.


Apa, fins demà al MÓN LLIBRE. Bona festa i bones lectures!


16 d'abril a les 12 h: INSTANT MÀGIC


Presentació del llibre INSTANT MÀGIC amb narració de CONTES BREUS i un de llarg (amb Mireia Muñoz, autora del llibre, mestra i contacontes)

Inscripció prèvia / públic familiar / gratuït / Dissabte 16 a les 12 h

Narració de contes amb música en directe per celebrar la publicació del nou llibre de contes infantils Instant màgic, de Mireia Muñoz, publicat per l’editorial Setze Vents. Aquesta trobada amb l’autora és una de les activitats que realitzem cada any per donar a conèixer petites editorials catalanes i autors poc coneguts de la literatura infantil i juvenil.

Avança't al Sant Jordi i emporta't els llibres si marxes de vacances!


Seràs fora el 23 d’abril i no podràs venir a la parada de Pati de llibres a la plaça Octavià? Doncs fes les compres de Sant Jordi abans de marxar. 5 % de descompte en llibres durant les dues setmanes anteriors al Sant Jordi (de l’11 al 21 d’abril).


Pati de llibres

C/ Xerric 22, 08172

Sant Cugat del Vallès

Tel. 935831722