25/2/12

Disfresses monstruosament divertidesEstem envoltades de jocs i rialles.


Aquest matí un cavaller ha anat a buscar el drac amb dues "espases-culleres de fusta". Vol convertir el drac en un xiclet gràcies als poders de la seva "vareta màgica-bastonet xinès". Demà dues nenes es posaran la disfressa de superheroïna i volaran tan lluny com la imaginació els ho permeti. I ja tenim a la llibreria les noves disfresses: la caputxeta i el llop!


Si voleu veure fotos de diferents nens i nenes amb les disfresses, entreu al link de monstres:

http://www.monstres.cat/. Hi trobareu el drac, el cavaller, la princesa, la cangur, la superheroïna, el superheroi, la caputxeta i el llop. Hi podreu veure els preus, les talles, etc. I si voleu comprar les disfresses, veniu al Pati de llibres.

14/2/12

Amor, infants i llibres


Perquè estimar és compartir les emocions de manera positiva.

11/2/12

24 març. Sayonara Sushi. Presentem la primera novel·la de Raül Romeva i RuedaL’últim dissabte de març presentem a la llibreria la novel·la per a adults Sayonara Sushi, primera novel·la de Raül Romeva i Rueda, eurodiputat d’Iniciativa per Catalunya Verds, que ha treballat en temes de pau i temes relacionats amb el mar, i que ara us sorprendrà amb una nova faceta: la d’escriptor.


Tenim l’alegria de poder fer una trobada familiar i amb amics a la llibreria per celebrar que el Raül publica la seva primera novel·la. I volem animar-vos a compartir aquest dia tan especial amb nosaltres.


Així que reserveu-vos el matí de l’últim dissabte de març!

Dissabte 24 de març a les 12 h / Públic familiar / Gratuït
Presentem la novel·la per a adults Sayonara Sushi, de Raül Romeva i Rueda, publicada per Rosa dels Vents en català i Plaza Janés en castellà. De la mà de l’autor ens endinsem en les aventures que viu la protagonista d’aquest ecothriller ple d’intrigues al voltant de temes d’actualitat com la immigració cap a Europa i la sobreexplotació de recursos marins.