2/5/08

El Pati ja és ple de llibres!

Dissabte 19 d'abril vam inaugurar la llibreria infantil i juvenil Pati de llibres a St. Cugat del Vallès. Feia temps que donàvem forma al projecte de crear un centre de dinamització lectora especialitzat en infantil i juvenil. Ara estem contentíssimes d'haver obert les portes envoltades d'amics i familiars que ens han ajudat molt. En poc més d'una setmana hem viscut moments emotius ben intensos, tant a la inauguració com al primer Sant Jordi, amb parada a la plaça Octavià (plaça del monestir). Gràcies per haver-los compartit amb nosaltres!

Ara estem fent-nos amb un bon fons de llibres per a nens i joves per a la planta baixa de la llibreria, i de llibres per a pares, mares, escoles i especialistes en literatura infantil i juvenil (lij) que trobareu a la primera planta. A més, ja hi podeu fer sonar els xerrics de l'Alfons i la Fina, jugar amb els titelles de fusta d'en Lluís Valls, explicar els contes de feltre de la Mariela Marabi, posar-vos les samarretes de la Carina i la Marisa Stinga, les de la Simona i la Rosana (Pataleta), i pintar les de l'Emmanuelle (Píntatelo tú).

En pocs dies començarem amb els espectacles d'animació dissabtes al matí: contes, poesia... literatura amb vida pròpia al pati, que volem compartir amb tots vosaltres.

Us esperem al Pati de llibres.
Diana, Sonia i Fina


15 comentaris:

Laura Lluhen ha dit...

Felicitats noies!
L'altre dia passava pel carrer Xerric i us vaig descobrir, em va fer entrar la claror i els colors de l'espai que heu creat.
Es fantàstic trobar tots aquests llibres per nens junts i també junts amb els de pares.
Jo només sóc una mare de 2 nens petitons, apassionada pels llibres i fascinada per les històries dels més petits de tots.

Gràcies per oferir-nos un espai tan enriquidor.

Laura Lluhen

Xavi ha dit...

Wow! Quina bona pinta tenen totes les activitats que esteu preparant per aquest juliol. Tinc moltes ganes de conèixer la llibreria. Segur que serà un èxit. Moltes felicitats per la iniciativa i molts ànims amb el projecte.

Xavier Martín

Xavi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Xavi i Noe ha dit...

Felicitats per el blog i per la llibreria!

Espero poder portar-vos ben aviat les meves creacions.

Molta sort i bones lectures!

Noemí

Unknown ha dit...

Felicitats guapes!
Vaig tenir el plaer de treballar amb vosaltres per Sant Jordi i descobrir el racó tan especial que heu creat i l'ambient alegre que l'acompanya, així que desitjo que continueu programant tantes activitats interessants com aquestes.

Un petó,

GoRe

dora ha dit...

que lindas!
quem me dera ir aí breve!

Marta Uxan ha dit...

Felicitats!!
Tot i que ja he passat vàries vegades amb la meva filla, i ja us ho he dit també vàries vegades, us vull felicitar per la sàbia el·lecció de no tenir llibres de l'Estivill a l'apartat de pares, i sí tenir els del Carlos González o la Rosa Jové!!
Us estic recomanant a totes les meves amigues!
Gràcies per ser tan amables!

Stel.la ha dit...

Quina sort poder gaudir d´aquesta llibreria!
A mi m´encanta anar-hi i descobrir noves lectures i imatges...

petons

Modern Greetings ha dit...

Congratulations! Your patio is now full of books. Your desire is now real.

gift tags ha dit...

I love reading books. So, you need to be a bookworm also.

baby photo books ha dit...

Do you mean full booked? We are to continue reading books.

Christmas cards ha dit...

Keep on reading and you learn a lot of things.

holiday greetings cards ha dit...

I want to know and read more books. Thanks for sharing this sites and a lot more updates.

christmas party invitations ha dit...

This is one of the most important thing that a person should never forget and that is, to read and read more books. El pati provides what you desire.

Christmas Photo Books ha dit...

The more information you get, the more knowledge you gain. Thus, I would love to read more books and read some more. Guys, don't miss reading a book a day.