5/6/09

Últim mes per visitar l'exposició de Mariona Cabassa

Aquest mes de juny és l'últim mes en què es pot visitar l'exposició de Mariona Cabassa a l'espai de la llibreria «Art destinat a nens i joves».
Les il·lustracions són originals fets amb tècniques diverses (combinacions d'acrílic, gouache, pastel, llapis i tinta) en suport paper, publicades sobretot en àlbums il·lustrats. Es poden comprar fins al dia 30 de juny. Algunes d'elles són les següents:

Del llibre Blobló, escrit per Rai Bueno i publicat per Kalandraka l'any 2003. En l'actualitat, malauradament, és un llibre descatalogat per l'editorial.Del llibre 25 cuentos tradicionales españoles, publicat per Siruela l'any 2005.

Del llibre En Creu, poema escrit per Jacint Verdaguer i publicat per Cruïlla l'any 2004.

Del Llibre per contar i comptar, escrit per Pep Bruno i publicat per OQO l'any 2007.
La seva obra publicada en premsa és digital. Es pot consultar el catàleg que tenim a la llibreria i adquirir una reproducció de l'obra triada en forma d'exemplar signat per l'autora i numerat de l'1 al 50 imprès en canvas (tela de pintor). El suport manté les textures i els contrasts de colors que es perdrien si la impressió fos sobre paper. Un exemple d'aquest tipus d'impressió és l'elefant fotografiat a la llibreria: