20/4/10

Presentació de l'àlbum il·lustrat Un cor màgic














Dissabte vam presentar al Pati de llibres l'àlbum il·lustrat Un cor màgic, escrit per Stel·la, il·lustrat per Laura di Francesco i publicat per SD Edicions. L'editora, Ma Lluïsa Samaranch, va fer unes impressions ben grosses de les pàgines de l'àlbum que podeu veure en la fotografia següent:











Un cor màgic
és una lectura recomanada fins als 6 anys pel fet de ser escrit amb lletra de pal, però és d'aquelles lectures que despertarà les emocions i la imaginació de qualsevol lector, sigui gran o petit.
En què es pot transformar la forma delicada i senzilla d’un cor?

















«El meu cor màgic somia ser...
Una piruleta ben saborosa...
Un parell de botons ben divertits...
I totes les coses que vulgui desitjar. Què somia ser el teu cor?»











A la presentació no hi va poder assistir la il·lustradora, Laura di Francesco, que viu a Estocolm i es va trobar sense poder volar pel núvol de cendra originat a Islàndia que ha col·lapsat aquests dies les comunicacions aèrees europees.











L'escriptora, Stel·la, va signar exemplars per a molts adults i per als nens i nenes que hi havia al pati de la llibreria aquell matí. Una d'aquelles nenes ha estat tota la setmana parlant del cor, preguntant-se si tots en tenim de cor, on és, com és... I ha decidit que ella té un cor que és una lluna.

3 comentaris:

+3 MIRIQUATRE ha dit...

Ha de ser un llibre molt bonic!

Stel.la ha dit...

la màgia del cor...és una meravella!

Helia ha dit...

un llibre amb moltes ganes de llegir-ho!!! El meu cor somia ser un somriure ben gran!!!