22/5/10

10a nit de l'art de Sant Cugat

























Pati de llibres col·laborem amb la nit de l'art de Sant Cugat oferint un aparador fins a finals de maig a dterra, galeria d'art amb qui hem fet anteriors col·laboracions a la ciutat.










Les activitats de la nit de l'art de Sant Cugat s’inicien el 24 de maig amb el Tiquet Art. Cal omplir correctament un qüestionari per participar en el sorteig d’una obra d’art d’un artista santcugatenc que tindrà lloc a la festa de cloenda de la Nit de l’Art, al claustre del Monestir. El Tiquet Art estarà disponible durant tota la setmana, a dterra, a la Casa de Cultura i a l'Oficina de Turisme.

Dissabte 29 de maig, a les 18 h, dterra ens convida a participar a l’activitat al carrer que porta per títol “Tu ets l’artista”, que iniciaran a la Plaça Dr. Galtés, amb la pintada col·lectiva d’un mural. A partir de les 20 h ompliran altres carrers de Sant Cugat fins que arribin a la Plaça Octavià.










La nit del 29 de maig la galeria dterra romandrà oberta fins les 24 h. Us animem a visitar l’exposició de ceràmica contemporània “TERRA”, de les artistes Marta Casas i Roberta Ferreira. I si abans en voleu un tastet, passeu pel Pati de llibres per veure l'aparador amb algunes de les seves peces exposades. L'aparador estarà il·luminat tota la nit del 29.