27/1/11

Activitats del febrer


ESPAI FAMILIAR (amb Diana Riba, pedagoga i llibretera)
Inscripció prèvia / 0 a 3 anys / 10 € x família / Dissabte 5 a les 12 h
Espai d’intercanvi d’experiències amb la pedagoga i llibretera. A través del joc (panera dels tresors, cançoner…) donarem eines per acompanyar les famílies en el creixement dels nens i parlarem de les diferents etapes evolutives.

Taller CREIXO AMB TU (amb Encarna Leiva, psicòloga clínica)
Inscripció prèvia / 0 a 6 anys / 40 € mes / Dilluns tarda, 7, 14, 21 i 28, de 17.15 a 18.15 h
Espai vivencial familiar per compartir emocions i on es donaran eines, tot jugant, a partir de materials plàstics, contes, músiques... per conèixer les etapes evolutives dels fills i poder apropar-nos millor a ells, redescobrint els nens i nenes que vàrem ser nosaltres. Es tractaran diferents temes en funció de les necessitats i inquietuds del grup. Temes freqüents són la son, el menjar, el control d’esfínters, les rebequeries, els límits... Ho farem entenent el cos com a mitjà d’expressió, treballarem les tensions, els bloquejos de la percepció i la construcció de la identitat partint de la psicomotricitat.

Taller de CARNESTOLTES amb narració de CONTES i creació de MÀSCARES (amb Sonia Gómez, llibretera)
Inscripció prèvia / + 4 anys / 3 € x nen / Dissabte 26 a les 12 h
Taller familiar per preparar l’arribada del carnestoltes amb narració de contes i creació de màscares.

Taller BABY ROCK ENGLISH (amb Melissa Cokely, professora nativa)
Inscripció prèvia / 1 a 4 anys / 190 € trimestre / Dimarts o dijous tarda, de 17.45 a 18.30 h
Del 25 de gener al 29 de març o del 27 de gener al 31 de març
Taller trimestral d’una sessió setmanal que pot ser o bé dimarts o bé dijous per a infants d’1 a 4 anys acompanyats d’un adult. Cada setmana es llegeix un llibre en anglès i es fan activitats i jocs sobre el tema del llibre: cantar, ballar i aprendre vocabulari a partir d’àlbums com The Very Hungry Caterpillar, Pat the Bunny o Walking through the Jungle.

Encara no heu visitat l’EXPOSICIÓ D’IL•LUSTRACIÓ? Esteu de sort! Mantenim les obres originals exposades i a la venda al Pati de llibres, amb diversitat d’artistes i tècniques: mixtes, gravat, giclé, collage, etc. Els autors: Javier Andrada, Marta Balaguer, Arnal Ballester, Roberta Bridda, Mariona Cabassa, Mercè Canals, Agustín Comotto, Àfrica Fanlo, Alba Garcia, Valentí Gubianas, Gusti, Raquel Marín, Noemí Villamuza, Xènia Pla.