28/7/11

Què voleu fer el proper curs? Trieu quina és la vostra activitat

SETEMBRE: Taller familiar mensual CREIXO AMB TU (amb Encarna Leiva, psicòloga)
0 a 6 anys / 40 € x família (4 sessions) / Cada dimecres de 17.30 a 18.30 h
Espai vivencial familiar per compartir emocions i on es donen eines, tot jugant, a partir de materials plàstics, contes, músiques... per conèixer les etapes evolutives dels fills i poder apropar-nos millor a ells, redescobrint els nens i nenes que vàrem ser nosaltres. Es tracten diferents temes en funció de les necessitats i inquietuds del grup (son, menjar, control d’esfínters, rebequeries, límits...). Entenent el cos com a mitjà d’expressió, treballem les tensions, els bloquejos de la percepció i la construcció de la identitat partint de la psicomotricitat.
OCTUBRE: Poesia a les llibreries: KARAGANDA (amb Pep Molist i Anna Clariana)
Públic familiar / gratuït / Dissabte 22 d’octubre a les 12 h
Una sessió poètica pensada per als menuts i menudes a càrrec de Pep Molist (escriptor, crític de lij i bibliotecari) i Anna Clariana (il•lustradora), a partir del seu àlbum il•lustrat Karaganda, publicat per Comanegra. El poema juga amb un suggeridor nom geogràfic i amb el pas de l'hivern a la primavera en aquest espai imaginari: «La primavera / és la dansa lenta i freda d’en Franc davant del ball àgil i càlid de l’Amanda».


OCTUBRE i NOVEMBRE: Taller familiar de MASSATGE INFANTIL (amb Montserrat Albiol, antropòloga, llevadora, educadora de massatge infantil per AEMI, reflexòloga infantil i assessora de lactància materna)
Bebès d’un mes fins al gateig / 100 € x família (6 sessions i material) / Cada dimarts del 4 d’octubre al 15 de novembre de 10.30 a 12 h
El tacte és el primer sentit que es desenvolupa al ventre matern. Molts estudis d’investigació demostren la necessitat de contacte afectiu com una part fonamental en els primers anys de vida del bebè i el massatge infantil és un dels mètodes més bonics per establir aquest primer contacte i enfortir lligams per la resta de la vida.


OCTUBRE, NOVEMBRE i DESEMBRE: Taller familiar BABY ROCK ENGLISH (amb Melissa Cokely, professora nativa)
1 a 4 anys / 190 € x família (10 sessions) / Cada divendres del 7 d’octubre al 9 de desembre de 17.45 a 18.30 h
Taller d’una sessió setmanal per a infants d’1 a 4 anys acompanyats d’un adult. Cada setmana es llegeix un llibre en anglès i es fan activitats i jocs sobre el tema del llibre: cantem, ballem i aprenem vocabulari a partir d’àlbums com The Very Hungry Caterpillar o Walking through the Jungle.
NOVEMBRE: Premi Vaixell de Vapor 2011: Els colors del camaleó (amb Jordi i Cristina Losantos)
Públic familiar / gratuït / Dissabte 12 de novembre a les 12 h
Presentem el llibre guanyador del Premi Vaixell de Vapor 2011, fent una trobada familiar amb els autors: Jordi i Cristina Losantos, escriptor i il•lustradora de l’obra, que publica Cruïlla. Ens explicaran d’on va sorgir la idea d’escriure el llibre, quin treball hi va fer l’escriptor abans de presentar-la al Premi Vaixell de Vapor, quin treball en va fer la il•lustradora a partir del text... Tanqueu els ulls i imagineu-vos un camaleó que de cop i volta no pot controlar com li canvien els colors quan canvia d’humor… posant en perill la seva vida i la dels familiars i amics. Haurà de posar-hi remei. Què farà? Quines aventures viurà? Quins companys trobarà en el seu viatge?
DESEMBRE: Fem gravats i estampacions amb MILAN: ESTAMPEM L’ARBRE I ALTRES MOTIUS NADALENCS
Taller familiar / + 3 anys / gratuït / Dissabte 10 de desembre a les 12 h
Taller creatiu i artístic en què treballarem amb els PRINT BLOCK de Milan per aprendre a gravar i estampar tot divertint-nos en família. Què farem? Punts de llibre i postals per felicitar el nadal als familiars i amics, mentre expliquem històries i compartim una estona familiar plena de somriures i creativitat.