14/10/11

Volem un cap de setmana dolç!

I tenim el que necessitem per aconseguir-lo:















































































































BENDER, AIMEE: La insólita amargura del pastel de limón, Lumen.

MANZANO, EVA; GUTIERREZ SERNA, MONICA: Receptes de pluja i sucre, Thule.

TJONG KHING, THE: ¿Dónde está el pastel?, Blume.

Le petit chef, Egmont.

DUDLEY, ANGI: Cake pops, Catapulta.

MYALL, JULIA; LOWE, GREG: ¡Cocina con minimoldes!, Catapulta.

Repostería, Cúpula.

4 comentaris:

sfer ha dit...

L'heu llegit aquest de Lumen?
Recomanable o què?

+3 MIRIQUATRE ha dit...

Mmmmmmmmmmmm!, quina bona pinta!.

Anònim ha dit...

Aquest cap de setmana he llegit La insólita amargura del pastel de limón, Sfer. Sí que és recomanable. Molt curiós. Ben escrit, amb una narració pausada i amb punts sorprenents. Has llegit alguna novel·la de la J. Winterson? Me l'ha recordat mooolt.
Jo aprofito per demanar-te que em recomanis un lloc on m'ensenyin a cosir. He entrat al mapa que vau penjar a Mola coser, però no sé quin triar. La meva idea: aprendre a cosir bosses boniques. Ja em diràs. Abraçada, Sonia.

sfer ha dit...

Oh! Ara sí que m'has acabat de convèncer! La Jeanette Winterson és una de les meves PREFERIDES ABSOLUTES! Me l'apunto ben apuntat, doncs :-)

Més que el mapa, el que hauries de mirar són les entrades sobre cursos (http://molacoser.blogspot.com/search/label/cursos). Allà trobaràs moltes idees. El de "costura de supervivència" de l'escola de la dona precisament gira al voltant de l'elaboració d'una bossa. Això sí, t'hauries d'acostar un dia per veure com està el tema de la matrícula. Jo faria això, i si no pot ser allà, llavors mirar algun centre cívic o alguna botiga-taller (trobaràs adreces i webs en aquest enllaç que t'envio :-)