6/4/12

Tallers amb inscripció i activitats gratuïtes

Hola, famílies lectores!

Aquests són els propers tallers que farem al Pati de llibres. Recordeu que cal inscripció prèvia:Creixo amb tu (amb Encarna Leiva)

Abril, maig i juny / cada dimecres / 17.30 a 18.30 h / 120 euros per família

Espai d’acompanyament familiar on es donen eines, tot jugant, a partir de materials plàstics, contes, músiques... per conèixer les etapes evolutives dels fills i poder apropar-nos millor a ells, redescobrint els nens i nenes que vàrem ser nosaltres. Es tracten diferents temes en funció de les necessitats i inquietuds del grup (son, menjar, control d’esfínters, rebequeries, límits...). Entenent el cos com a mitjà d’expressió, treballem les tensions, els bloquejos de la percepció i la construcció de la identitat partint de la psicomotricitat.Reflexoteràpia per a nadons – 3 anys (amb Montse Albiol)

Abril: dimarts 10, 17 i 24 / Maig: dimecres 4 i 11 / 10.30 a 12.30 h / 120 euros per família + 30 opcional llibre i DVD

I Reflexoteràpia infantil + 3 anys (amb Montse Albiol)

Del 7 de maig a l'11 de juny / cada dilluns / 17.30 a 19.30 h / 120 euros per família + 30 opcional llibre i DVD

La reflexologia podal és una tècnica senzilla i efectiva que activa la capacitat de curació del nostre organisme. Realitzant un massatge als punts reflexes dels peus dels nostres fills potenciem les seves defenses i els ajudem a estar més sans, alhora que reforcem el vincle entre pares i infants. Una tècnica que podrem aprofitar en totes les etapes de la vida dels nostres fills i allà on anem en els seus processos de malalties comunes.
Massatge infantil (amb Montse Albiol)

Del 15 de maig al 19 de juny / cada dimarts / 10.30 a 12 h / 110 euros per família

El tacte és el primer sentit que es desenvolupa al ventre matern. Molts estudis d’investigació demostren la necessitat de contacte afectiu com una part fonamental en els primers anys de vida del bebè i el massatge infantil és un dels mètodes més bonics per establir aquest primer contacte i enfortir lligams per la resta de la vida.
Altres activitats de l’abril per celebrar, entre d’altres, el dia internacional de la literatura infantil i juvenil (2 d’abril, commemoració del naixement de l'escriptor Hans Christian Andersen) i el dia del llibre (23 d’abril, Sant Jordi):Expliquem als alumnes de les escoles… Què és una llibreria?

Obrirem la llibreria a les escoles en horari escolar de tarda (15 a 17 h) de dilluns a divendres la segona i tercera setmana d’abril. Per a alumnes de P5 i 1r i 2n de Cicle Inicial. Màxim d’alumnes: dues classes del mateix nivell per sessió. Mestres, truqueu al 935831722 o escriviu-nos a pati@patidellibres.com per concertar la visita.
Recomanem lectures a les famílies i als nens i nenes… al Món Llibre (http://www.bcn.cat/monllibre)

Dissabte 14 i diumenge 15 d’abril ens trobareu a les dues llibreteres a Barcelona, recomanant lectures al Món Llibre, un festival de literatura amb entrada lliure, adreçat a nens i nenes de fins a 12 anys. Serem a la Ciutat dels Llibres i al Block Book.

Vestíbul CCCB. Ciutat dels Llibres: “Hi havia una vegada una ciutatbiblioteca feta de cases de cartró i un munt de finestres amb llibres; amb títols de més de quaranta editorials, Els Savis del Què Llegim, la casa pintada de Casa Amèrica Catalunya, l'espai dels il·lustradors residents de Tantàgora i els millors espectacles de les Biblioteques de Barcelona.”

Espai -1 del CCCB. Block Book: “Exclusiu per a nens i nenes més grans de 9 anys, dissenyat pels alumnes del màster «L'espai expositiu», organitzat per la UPC i el CCCB (+ zona de lectura).”
Triem i expliquem a les famílies… Contes de Sant Jordi

Dissabte 21 d’abril a les 12 h, les llibreteres triarem i explicarem contes de dracs, prínceps i princeses… La llegenda de Sant Jordi omplirà el pati de la llibreria i els nens i nenes s’emportaran a casa els protagonistes de la història. Famílies, si fa bon dia ens trobarem al pati. Com més serem, més riurem.Participem en una taula rodona sobre literatura infantil… a la Biblioteca Antònia Adroher de Girona

Dissabte 28 d’abril a les 11.30 h, una de les llibreteres participarà a la taula rodona Triar el gra de la palla en la literatura infantil: Des d’una bona selecció a l’acompanyament en la lectura. Compartirà taula amb Glòria Gorchs, bibliotecària i especialista en LIJ i Roger Olmos, il·lustrador. Tots tres obriran el cicle de xerrades de l’abril i el maig El menú de l’escriptor. Literatura infantil, que moderarà Xavier Carmaniu Mainadé.Bona primavera i bones lectures!

Diana i Sonia