20/6/12

Llibres per a l'estiu


Sou imaginatius? Doncs aquest estiu teniu més possibilitats que mai per potenciar la creativitat. Quan feu la maleta per anar de vacances, entre els quaderns que repassen els continguts treballats al llarg del curs, podeu posar-hi algun d'aquests meravellosos quaderns que us proposem. Els hem organitzat segons el grau de dificultat que presenten per tenir clar amb un cop d'ull a partir de quines edats treballar-los. Tots ells comparteixen un parell d'ingredients que volem destacar i que ens han portat a seleccionar-los entre l'àmplia oferta que trobareu a la llibreria: la qualitat artística i la capacitat de despertar la imaginació de qui els fa. Aquests quaderns tenen ànima! 

I si feu vacances tindreu més temps per llegir, així que també hem fet una bona selecció de llibres per a l'estiu:

Els primers són àlbums il·lustrats, llibres en els quals la història l'explica la seqüència d'imatges. Hem volgut donar rellevància a una bona tria de llibres on la il·lustració és la protagonista. Els nens i nenes que encara no saben llegir textos sí llegeixen imatges. I els nens i nenes que comencen a llegir textos, allà on no arribin en la comprensió del text, trobaran en les imatges el contingut necessari per avançar en la lectura. Veureu que hem seleccionat tres llibres sense mots amb diferents nivells de lectura i cinc àlbums on text i imatge es complementen per explicar històries emotives, divertides i plenes d'alegria. Perquè l'estiu és temps de passar-ho bé!Finalment, arriben els llibres en els quals el text ens porta de la mà al món de la fantasia. Els primers són  primeres novel·les molt il·lustrades i conjunts de relats que, si els llegiu de forma compartida adult-infant, us faran riure plegats i estretaran vincles familiars. I després, el plat fort: literatura realista i literatura fantàstica per als adolescents i joves amb ganes de viure aventures.

Esperem que aquest estiu la lectura us ajudi a viure unes vacances fabuloses!

Ja sabeu que podeu trobar tots aquests llibres a les biblioteques i a les llibreries. Nosaltres esperem que si els compreu, trieu venir al Pati de llibres, on les dues llibreteres us atendrem encantades de dilluns a dissabte de 10 a 14 h i de 17 a 20 h tot el mes de juny (excepte divendres 29 de juny, que és festiu a Sant Cugat), tot el mes de juliol i els primers quatre dies d'agost.

Bon estiu i bones lectures!

 1 comentari:

Un chat botté ha dit...

Òndia la casa de la Mei m'encanta.
Encara es troba? o en teniu un exemplar per aquí amagat??

apa una abraçada
glòria