2/8/12

Últimes recomanacions abans de les vacances
 


Dissabte al vespre tancarem per marxar de vacances. Aquests dies fem les darreres recomanacions perquè tothom qui vol s'endugui de vacances una bona maleta plena de llibres interessants per llegir aquest estiu. Hi ha maletes que descansaran en una habitació i motxilles que viatjaran per mil i un camins, en tots els casos hi ha les ganes de viure el plaer de la lectura.
Aquestes últimes recomanacions abans de vacances són diverses com poques durant l'any, perquè hi ha llibres per a tots els membres de la família i això fa que aquests dies tranquils on el sol comença a escalfar força siguin ben significatius en els itineraris lectors dels nens, nenes, nois i noies que vénen al Pati de llibres per preparar les vacances.
Una família compra Carta per al tigre, Ottolina al mar, Ala de corb a Florida, Els peixos no tanquen els ulls i El lector de Julio Verne. Una altra, La casa de la Mei, Cornèlius i el rebost d'impossibles i La sociedad literaria y el pastel de piel de patata de Guernsey. És molt àmplia la diversitat d'edats, gèneres i estils de llibres marxen de vacances de la mà de les llibreteres del Pati de llibres aquest estiu, cosa que ens fa somriure i ens alegra. A més hi ha la diversitat de quaderns i llibres d'activitats originals, divertits i creatius que acompanyen els de reforç de continguts treballats al llarg del curs, els més venuts dels quals enguany han estat El meu primer llibre d'activitats, Art. Crea el teu propi llibre Quadern per aprendre a acolorir d'una altra forma.
Podeu venir a triar els vostres llibres per a l'estiu avui, demà i dissabte. Esperem que tots gaudiu d'unes bones vacances i que les lectures que feu siguin molt enriquidores.