6/9/12

Engeguem els tallers i les activitats a la llibreria


Bon dia, famílies lectores!
Els nens i nenes tornen a l'escola i nosaltres tornem a engegar els tallers i activitats familiars a la llibreria. 
Aquest mes de setembre arrenca amb el taller Creixo amb tu, un taller de treball del cos i expressió artística en família amb la psicòloga infantil Encarna Leiva. Cada dimecres de 17.30 a 18.30 h compartirem, parlarem, jugarem i anirem acompanyant el creixement dels vostres petits i petites, com sempre, entenet els seus moments evolutius i els ritmes naturals. El preu del taller és 40 euros el mes de setembre. Entreu al link per saber-ne més: http://movimientovivo.blogspot.com.es/

A l’octubre comencen els tallers del trimestre: 
DILLUNS MATÍ: Aprendre a explicar contes (cada dilluns d’octubre d’11 a 13 h, 80 euros 4 sessions). Amb les llibreteres, Sonia Gómez i Diana Riba. Per a pares, mares, mestres, bibliotecaris i tot aquell que tingui ganes d’explicar històries… Treballarem la veu i el to, la consciència del cos en l’espai escènic, dels moviments i els gestos que narren tant com la paraula. Triarem quins ingredients comparteixen els contes més adients a les diferents edats de l’auditori. Col·leccionarem principis i finals… Mirarem, llegirem i explicarem contes i relats. 
DILLUNS TARDA: Reflexologia podal infantil (cada dilluns, del 8 d'octubre al 12 de novembre, de 17.30 a 19.30 h, 120 euros 6 sessions) (+30 euros llibre i DVD opcional). Amb Montse Albiol, llevadora i educadora de massatge i reflexologia. Us ensenyarem una eina per tota la vida que ajudarà el teu fill/a a alliberar-se dels problemes de salut i malalties més comunes de la infància com ara refredats, otitis, bronquitis, gastroenteritis, al·lèrgies, dèficits d'atenció... i confiar en els processos naturals que necessita el cos per a la seva curació.
DIMARTS MATÍ: Massatge infantil abans del gateig. Amb Montse Albiol, llevadora i educadora de massatge infantil. El tacte és el primer sentit que es desenvolupa al ventre matern. Molts estudis d’investigació demostren la necessitat de contacte afectiu com una part fonamental en els primers anys de vida del bebè i el massatge infantil és un dels mètodes més bonics per establir aquest primer contacte i enfortir lligams per la resta de la vida. Entreu al link per saber-ne més: http://www.montsealbiol.com/massatge-infantil.html
OCTUBRE-NOVEMBRE: cada dimarts del 2 d’octubre al 6 de novembre, d’11 a 12.30 h, 110 euros 6 sessions. / NOVEMBRE-DESEMBRE: cada dimarts del 13 de novembre al18 de desembre, d’11 a 12.30 h, 110 euros 6 sessions.DIMECRES TARDA: Creixo amb tu (cada dimecres, del 3 d’octubre al 19 de desembre de 17.30 a 18.30 h, 120 euros 12 sessions. Amb Encarna Leiva, psicòloga infantil. Treballarem en família l’expressió corporal i artística, compartirem, parlarem, jugarem i anirem acompanyant el creixement dels vostres petits i petites, com sempre, entenet els seus moments evolutius i els ritmes naturals. Entreu al link per saber-ne méshttp://movimientovivo.blogspot.com.es/


DIVENDRES MATÍ: Reflexologia podal amb bebès (cada divendres, del 19 d'octubre al 30 de novembre, d’11 a 13 h, 120 euros 6 sessions) (+30 euros llibre i DVD opcional). Amb Montse Albiol, llevadora i educadora de massatge i reflexologia. Us ensenyarem una eina per tota la vida que ajudarà el teu fill/a a alliberar-se dels problemes de salut i malalties més comunes dels bebès, com ara els còlics i gasos, alliberar mucositats, parts difícils, prematuriat... i confiar en els processos naturals que necessita el cos per a la seva curació.
DIVENDRES TARDA: Anglès en família (d’1 a 6 anys) (cada divendres, del 5 d’octubre al 14 de desembre, de 17.30 a 18.15 h, 100 euros 10 sessions). Amb Kai Jalland. Explicarem contes, llegirem àlbums il·lustrats en anglès i treballarem vocabulari amb jocs, cançons i converses fent més estret el vincle adult-infant. Hi haurà 4 contes tradicionals, 4 llibres d’autor, 1 llibre de tardor i 1 llibre d’hivern.

I les activitats gratuïtes del trimestre:


Dissabte 27 d’octubre a les 12 h: taller familiar de poesia amb Tantàgora a partir del llibre Passeig pel sostre. L’activitat està finançada i organitzada per la Institució de les Lletres Catalanes i l’Ajuntament de Sant Cugat dins el Festival de la poesia de la ciutat. Veniu a viure la poesia en família creant conjuntament amb els vostres fills de la mà de la Roser Ros i la Magalí Homs. Entreu al link per saber-ne més: http://tantagora.com/passeig-pel-sostre/


Dissabte 10 de novembre a les 12 h: explicaran contes i relats els alumnes del taller Aprendre a explicar contes realitzat durant el mes d’octubre a la llibreria.
Dissabte 15 de desembre a les 12 h: contes i àlbums d’hivern i de nadal amb les llibreteres.

Ha arribat el moment d’engegar un club de lectura juvenil a la llibreria! Ens trobarem la tarda de dimarts o dijous. Si esteu interessats a formar-ne part, escriviu-nos dient-nos l’edat i algun llibre que us hagi agradat molt.

Escriviu-nos un correu o truqueu al 935831722 per reservar plaça a qualsevol taller o activitat.
Bona tornada a l’escola i bones lectures!
Sonia i Diana