24/1/13

Tallers 1r trimestre
Inscripció oberta als tallers de febrer i març. Envieu un correu, truqueu o veniu a la llibreria per reservar plaça:Dilluns matí. Massatge infantil (fins al gateig).
Cada dilluns del 4 de febrer a l’11 de març d’11 a 12.30 h. 100 euros 6 sessions.
Amb Montse Albiol (http://www.montsealbiol.com/). El tacte és el primer sentit que es desenvolupa al ventre matern. Molts estudis d’investigació demostren la necessitat de contacte afectiu com una part fonamental en els primers anys de vida del bebè i el massatge infantil és un dels mètodes més bonics per establir aquest primer contacte i enfortir lligams per la resta de la vida.

Dimecres tarda. Creixo amb tu: Acompanyament familiar
Cada dimecres del 6 de febrer al 27 de març de 17.30 a 18.30 h. 80 euros 8 sessions.
Amb Encarna Leiva, psicòloga infantil. Treballarem en família l’expressió corporal i artística, compartirem, parlarem, jugarem i anirem acompanyant el creixement dels vostres petits i petites, com sempre, entenet els seus moments evolutius i els ritmes naturals. Entreu al link per saber-ne més:
Divendres matí. Reflexologia podal infantil (de 0 a 3 anys).
Els divendres 1, 8 i 22 de febrer i 1, 8 i 22 de març d’11 a 13 h. 150 euros 6 sessions + llibre i DVD.
Amb Montse Albiol (http://www.montsealbiol.com/). En aquest taller us ensenyarem una eina per tota la vida que ajudarà al teu fill/a a alliberar-se dels problemes de salut i malalties més comuns de la infància: còlics, refredats, grip, bronquitits, otitis, asma, al·lèrgies... i a confiar en els processos naturals que necessita el cos per a la seva curació.
Dissabte matí. Anglès en família (de 2 a 6 anys).
Cada dissabte del 2 de febrer al 16 de març d'11 a 11.45 h, 70 euros 7 sessions.
Amb Kai Jalland. Explicarem contes, llegirem àlbums il·lustrats en anglès i treballarem vocabulari amb jocs, cançons i converses fent més estret el vincle adult-infant.


C/ Xerric 22 de Sant Cugat del Vallès. Tel. 935831722 / pati@patidellibres.com