14/4/13

Món Llibre 2013. La festa del llibre infantil i juvenil al CCCB i al MACBA


Ahir i avui se celebra a Barcelona la festa de la lij més important de l'any. Benviguda primavera i benvingut Món Llibre! D'11 a 19.30 h, el CCCB i el MACBA es transformen en l'espai on és possible passar de la realitat a la fantasia fent dues passes: 23 espais on podem gaudir en família d'espectacles d'animació, narracions, llibres, exposicions d'il·lustració, recomanacions de lectura, espai d'intercanvi de llibres, teatre, música... La proposta és tan àmplia que heu d'entrar al web de Món Llibre 2013 i triar les activitats que no us voleu perdre:


Ahir dissabte 13, vam participar en el projecte recomanant lectures a famílies amb les llibreteres i bibliotecàries (i el bibliotecari!) de Barcelona a la Ciutat dels llibres, que enguany ha canviat d'ubicació i és un espai més tranquil, on el ritme és pausat i convida a seure en família i compartir lectures. Hem de dir que, com sempre, vam gaudir treballant, no vam parar de recomanar lectures i escriure títols, autors i editorials en targetons del Món Llibre: "Porta aquesta postal i els savis et recomanaran els millors llibres". Genial! I efectiu! Els propers dies una bona colla de nens i nenes aniran a biblioteques i llibreries amb les postals a demanar, si us plau, on poden trobar El carnaval dels animals; El meu primer llibre de lletres/d'animals/de joguines/de nombres; Les deu gallines; Oh! Que bonic és Panamà!; Yakari; Ottolina; El lladre de gorres; Jana, la caçadora de sons; Ala de corb; Les bruixes; Charlie Joe; Jim Botó i Lluc el maquinista; En territori salvatge, i un non stop de llibres de lectura, d'enginy i de coneixements que vam apuntar ahir i avui apuntaran dos savis més en les postals del Món Llibre.

I ara mateix deixem d'escriure i anem gaudir de la proposta com a mares amb els nostres fills:

A les 11 h visitarem la Biblioteca de Cordes i Nusos, instal·lació de l'artista J.A. Portillo.
A les 11.30 h a l'Espai Menuts, viatjarem amb la Montse Dulcet i Paf, el drac màgic editat per Símbol.
A les 12.30 h a l'Auditori del CCCB acompanyarem Pomelo en les aventures que ens proposen l'ICUB, Kókinos i la Judit Farrés.

Cap al Món Llibre!!!