15/5/13

La llibreria fa 5 anys! Veniu, veniu. Passeu, passeu...


Sembla que va ser ahir quan la Sonia i la Diana, embarassades les dues i de la mà de l'Elda, vam entrar en un local del carrer Xerric i en arribar al pati es va aturar el món. No sabem què té aquest pati que transmet tranquil·litat i benestar. Hi vam plantar un taronger, que cada any que passa dóna fruits més dolços, i vam començar a donar forma al Pati de llibres, la llibreria infantil i juvenil de Sant Cugat, concebuda com un espai afectiu per a la lectura que enguany fa 5 anys!
Celebrarem l'aniversari dissabte 25 de maig al pati de la llibreria. Vam demanar-li al Jaume Sisa si li venia de gust venir a signar exemplars del seu llibre amb CD Qualsevol nit pot sortir el sol, publicat per Satélite K, el dia de la celebració, perquè ens fa una il·lusió enorme, i ens va dir que sí. Per nosaltres és importantíssim. Volem celebrar l'aniversari amb tots els que heu estat -i esteu- d'una manera o una altra ben a prop de la llibreria i les llibreteres durant aquests anys. A Qualsevol nit pot sortir el sol hi ha l'essència del que celebrem: Que casa nostra és casa vostra, si és que hi ha cases d'algú. Editat l'any 2008, just quan obríem el Pati de llibres, va ser un dels primers llibres que va entrar a la llibreria i sempre hi ha tingut un lloc ben destacat. 
Esteu convidats a la celebració de dissabte 25 de maig. Cap a les 12 h, podreu demanar-li al Jaume Sisa que us signi el vostre exemplar de Qualsevol nit pot sortir el sol. Brindarem amb cava i menjarem crispetes. Hi haurà jocs literaris, un arbre dels desitjos i sortejarem cinc lots de llibres significatius per a nosaltres, un lot per cada any que ha fet la llibreria.