25/2/14

I a l'abril, Retorn a Shambhala


Començarem l'abril fent un viatge tots junts, familiars i amics, per retornar a Shambhala amb Raül Romeva i Rueda. Amb el mite de l'Atlàntida com a referent, ens endinsarem en aquest viatge a la recerca de respostes que només nosaltres mateixos ens podrem donar després de llegir la novel·la, gaudir de l'aventura i reflexionar sobre quin és l'ús que fem de l'energia i de quina manera el podem modificar per mantenir casa nostra, la Terra, en un estat d'equilibri.

Retorn a Shambhala és la segona novel·la de Raül Romeva i Rueda, que es va obrint pas com a escriptor de ficció. Publicada per Rosa dels Vents, és una novel·la d'aventures amb ritme trepidant i una bona dosi de reflexió de fons sobre com vivim els humans i com ens relacionem amb el nostre entorn.

A les llibreteres del Pati de llibres ens alegra moltíssim poder presentar el segon llibre de ficció del Raül a la nostra llibreria i us convidem a compartir amb nosaltres el matí de dissabte 5 d'abril. Us esperem a les 12 h.

Entreu a l'enllaç per llegir més sobre la novel·la i l'autor, i per veure el vídeo on entrevisten el Raül parlant del Retorn a Shambhala: