26/4/09

Quin Sant Jordi i quin aniversari!

Aquest Sant Jordi ha estat espectacular. Pati de llibres hem muntat la nostra primera parada a la Plaça Octavià i hem aconseguit un èxit aclaparador. Les quatre carpes de la plaça van estar plenes d'alegria durant tota la diada. Els llibres anaven d'unes mans a unes altres i no va haver-hi títol que no trobés el seu lector.
Gràcies als reforços de personal i als amics i familiars que ens vau fer costat, les llibreteres habituals del Pati vam poder viure la jornada amb un somriure constant. Agraïm l'esforç als llibreters de suport: Andreas, Pietat, Joan, Maria, Susan, Carmen, Eulàlia i Marta. Arnau, t'ho hauries passat súper bé a la parada! Hem pensat molt en tu. Disfruta per les Amèriques!


També volem agrair la dedicació als lectors dels autors, tant escriptors com il·lustradors, que van venir a signar llibres a la nostra parada al llarg del dia. Gràcies a la Marta Balaguer, la Cristina Losantos, la Mariona Cabassa, la Rebeca Luciani, la Monika Klose, la Ulrike Müller, la Meritxell Martí, el Xavier Salomó (se'l veu signant llibres a la foto), la Mireia Muñoz i l'Enric Larreula.

I donem les gràcies a l'Anna Font, que va explicar la llegenda de sant Jordi al pati de la llibreria i va fer un taller de construcció de personatges amb els petits, que s'ho van passar pipa amb ella.

I acabem dient-vos a tots i totes que hem fet un any!!! Aquí estem la Diana, la Sonia i la Fina un any després d'aixecar per primer cop la persiana. Per molts anys i moltes lectures!!!!!

2 comentaris:

L'Espolsada llibres ha dit...

Per molts anys! I que jo us pugui veure i seguir! Enhorabona i ànims!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!

L'Aranya