25/5/09

Entre àvies i nétes















La nit del vuit de maig, el pati de la llibreria es va omplir de tendresa i emoció. La Fina i dues amigues seves ens van regalar el relat de viva veu que ella havia escrit en record de la seva àvia i amb el qual va guanyar un concurs literari l'any passat.
La vetllada va ser màgica, perquè la Fina va cuidar fins a l'últim detall. Com a antropòloga perfeccionista, va portar llibres, àlbums de fotografies fetes per un professional i pel·lícules que documentaven l'època que va viure l'àvia a Eivissa, els treballs del camp i la vida de les dones dins i fora de les cases. També va portar dolços i delícies salades de l'illa, un formatge exquisit fet per sa mare i unes herbes eivissenques de sabor intensíssim.

Aquest va ser l'acompanyament de la posada en escena que van fer amb la lectura del conte. Podeu escoltar la lectura en el següent arxiu de so:



Subscribe Free
Add to my Page

3 comentaris:

Una història més ha dit...

Aquesta lectura no l'hagués pogut fer sense na Marta i na Núria, ni sense s'entussiasme de Pati de Llibres, que des des primer dia em van oferir s'espai per fer-la. Aquesta lectura no hagués set el mateix sense tots i totes es que vau venir, que em vau ajudar a preparar-ho i que vau voler compartir aquella nit de lluna plena amb les meves reflexions... MIL GRÀCIES!

Marta ha dit...

Molt bé, Fina.......

Anònim ha dit...

frutal ^^


euge!