17/6/09

La lluna, la pruna

















Dissabte 13 de juny, el narrador Oriol Toro i l'il·lustrador Sebastià Serra van venir al Pati de llibres per compartir amb els nostres lectors i lectores el seu llibre La lluna, la pruna, publicat per La Galera.
És un llibre amb CD ben especial que ens explica una història sorprenent que creix a partir de la cançó «La lluna, la pruna»: La lluna està malalta i s’ha de quedar a casa, no podrà continuar brillant al cel, les estrelles, preocupades, busquen una solució: trucar al científic boig que intentarà curar-la amb les seves receptes boges.

Va ser espectacular veure la posada en escena que van fer els autors de l'obra. Guitarra en mà, l'Oriol va narrar la història d'una manera tan viscuda que em va fer recordar la màgia que temps enrere havia transmès el Xesco Boix als xiquets i xiquetes que l'escoltaven i cantaven amb ell. Al mateix temps, el Sebastià anava projectant les imatges del llibre i les animava posant-hi elements en directe i fent moure els personatges, que semblava que interactueissin amb el narrador de la història.












L'espectacle va ser increïble i va acabar amb les mans de narrador i dibuixant signant els llibres que els nens i nenes els van demanar que els dediquessin.









Gràcies, Oriol i Sebastià, per l'estona de somriures, rialles i cançons compartides!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Com bé dieu va ser un espectable increible i una molt bona manera d'acostar als infants al món dels llibres.

Isabel

Yuri ha dit...

Tornarem sempre que volgueu, va ser un plaer!

Oriol