22/1/10

Agraïments 2. Equip de l'editorial Combel

Volem agrair, també, a tot l'equip de l'editorial Combel la participació a les dues trobades amb autors que vam fer per acabar l'any.







La primera va ser la trobada amb el Lluís Farré i la Mercè Canals, escriptor i il·lustradora, creadors del llibre pop-up L'arca de Noè que Combel publica en català i castellà. Els autors formen un tàndem que treballa en equip des de fa temps i abans de L'arca... ja havien publicat amb Combel els llibres pop-up Els Tres Reis d'Orient i La Llegenda de Sant Jordi.
La segona va ser la trobada amb la Patrícia Geis, autora de les col·leccions Això és art! i Això és un artista! que Combel publica també en català i castellà. Amb tres títols a les llibreries: La Monna Lisa, Alexander Calder i Andy Warhol, aquestes col·leccions de llibres pop-up han esdevingut la referència clau de llibres de coneixements que parlen d'art amb rigor, d'una manera lúdica i amb una edició acurada. L'autora ha publicat altres col·leccions de llibres de coneixements (Nens i nenes del món: Petita massai, Petit inuit...) i llibres pràctics per treballar hàbits amb els menuts (Els bons costums) també amb Combel.
Pengem imatges d'una de les trobades i dels llibres:






1 comentari:

Anònim ha dit...

Vaig aprendre molt