16/9/10

Setmana del llibre en català a Sant Cugat











L’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i les Llibreries independents de Sant Cugat, Alexandria, Celler de libres, Mythos, Paideia i Pati de llibres, coordinem la preparació i gestió de la celebració de la Setmana del llibre en català al municipi.

Els darrers mesos des de les llibreries hem treballat en la selecció acurada de llibres que trobareu a l'envelat de la Setmana, majoritàriament de literatura infantil i juvenil, però també amb un espai de literatura per a adults. Hi trobareu llibres per a nadons, àlbums il·lustrats, llibres de coneixements, poesia, reculls de contes, col·leccions, novel·les, còmic… Tant novetats com llibres de fons per a una bona biblioteca personal on el plaer de llegir sigui el que empenyi a obrir un llibre i endinsar-se en la lectura.

Hem treballat de manera coordinada l’Ajuntament, les llibreries, els distribuïdors, les editorials i els autors, per donar forma a l’espai que acollirà la celebració i per configurar l’agenda d’activitats culturals relacionades amb la promoció de lectura i dels professionals de la nostra ciutat vinculats amb el món del llibre (escriptors, il·lustradors, editors, llibreters). Consulteu l’agenda d’activitats i participeu de les presentacions, els tallers, les taules rodones i les trobades amb autors que proposem per celebrar la setmana del llibre en català.

Des d'ahir i fins diumenge som a la plaça Octavià (del monestir). Us hi esperem!