28/9/10

Activitats d'octubre a la llibreria

Pengem al blog la proposta d'activitats per al mes d'octubre al Pati de llibres. Destaquem la trobada poètica amb Lola Casas i el nou taller d'il·lustració infantil, a càrrec d'Arianne Faber. Veniu a la llibreria, truqueu o escriviu-nos per reservar plaça.
CONTES EN ANGLÈS
: Once upon a time… Contes en anglès per a públic familiar.
A càrrec de la professora Julie Scales
10 € x família / Dimecres 06 d’octubre a les 18 h

XERRADA FAMILIAR SOBRE LES PORS INFANTILS: Xerrada familiar per a petits i grans per treballar les pors infantils amb una bona selecció de llibres i altres materials.
10 € x família / Dissabte 16 d’otubre a les 12 h

POESIA I COLOR. LOLA CASAS: Trobada amb Lola Casas per celebrar la Setmana de la Poesia de Sant Cugat. Com sonen els poemes blaus com el mar? I els versos blancs i negres com les fotos i les zebres? La Lola Casas respondrà aquestes preguntes amb la seva poesia groga com la llimona, verda com les fulles, vermella com el cor.
A càrrec de l’escriptora Lola Casas
Activitat gratuïta / Dissabte 23 d’otubre a les 12 h

TALLER D’IL·LUSTRACIÓ INFANTIL: Taller per a nens i nenes a partir de 4 anys. Utilitzarem diferents tècniques: llapis, pintura, tinta, collage. Treballarem temes diversos: mirar la natura, crear un món personal, treballar amb l’altra mà, fer servir el blanc i el negre… Cada sessió acabarà amb una posada en comú dels treballs realitzats. L’última sessió serà una exposició de les obres fetes al taller perquè la visitin els pares i mares.
A càrrec de la il·lustradora Arianne Faber
150 € x nen/a (material inclòs)
Dimecres tarda, del 6 d’octubre al 15 de desembre, de 17.30 a 19 h

CREIXO AMB TU: Taller per a famílies amb nens i nenes de 0 a 6 anys. Espai vivencial per compartir emocions i on es donaran eines, tot jugant, a partir de materials plàstics, contes, músiques... per conèixer les etapes evolutives dels fills i poder apropar-nos millor a ells, redescobrint els nens i nenes que vàrem ser nosaltres. Es tractaran diferents temes en funció de les necessitats i inquietuds del grup. Temes freqüents són la son, el menjar, el control d’esfínters, les rebequeries, els límits... Ho farem entenent el cos com a mitjà d’expressió, treballarem les tensions, els bloquejos de la percepció i la construcció de la identitat partint de la psicomotricitat.
A càrrec de la psicòloga clínica Encarna Leiva
10 € x família cada sessió d’1 hora
Dilluns tarda de 17.15 a 18.15 h, fins al 20 de desembre
Dimarts matí de 12 a 13 h, fins al 21 de desembre

BABY ROCK ENGLISH: Taller per a infants d’1 a 4 anys acompanyats d’un adult. Cada setmana es llegeix un llibre en anglès i es fan activitats i jocs sobre el tema del llibre: cantar, ballar i aprendre vocabulari a partir d’àlbums com The Very Hungry Caterpillar o Walking through the Jungle.
A càrrec de la professora Melissa Cokely
190 € x nen/a
Dimarts tarda, del 28 de setembre al 14 de desembre, de 17.30 a 18.15 h
Dijous tarda, del 30 de setembre al 2 de desembre, de 17.30 a 18.15 h

PATI DE LLIBRES
935831722
c/ Xerric 22 Sant Cugat del Vallès
pati@patidellibres.com
http://www.patidellibres.com/
http://patidellibres.blogspot.com/