14/3/11

Taller BASURARTE amb l'il·lustrador GUSTI

ÚLTIMS DIES PER INSCRIURE'S









Taller creatiu per a famílies on nens i pares fareu obres d'art a partir de material de rebuig. Treballarem amb el llibre Basurarte, de l'il·lustrador Gusti, publicat per Océano Travesía per crear objectes artístics amb botons, retalls de roba, papers, pots buits, brics, porexpan, etc.

Què necessiteu? Imaginació i moltes ganes de passar-ho bé en família.












El taller el realitza l'il·lustrador i autor de Basurarte, Gusti, a la llibreria Pati de llibres i està organitzat per l'Oficina de Solidaritat de l'Ajuntament de Sant Cugat, l'associació Ombú-Acció i la Biblioteca del Mil·lenari dins la programació d'activitats del projecte d'educació per a la pau Bibliomón. Recursos per a un món millor.










Aquests mesos el projecte Bibliomón se centra en l'eix del dret a l'habitatge i a la ciutat i l'activitat que farem a Pati de llibres és una més dins la gran proposta d'activitats i tallers que s'estan realitzant a les escoles, la biblioteca i altres espais culturalment actius de la ciutat de Sant Cugat del Vallès.

No us perdeu l'ocasió de riure i crear en família!

Truqueu al 935831722 o envieu un correu a pati@patidellibres.com per incriure-us.

2 comentaris:

ARMAND ha dit...

pinta divertit aquest taller!
:)

Pati de llibres. Llibreria infantil i juvenil ha dit...

Armand, reserva't la tarda de dimarts 17 de maig (de 17.30 a 19 h) i el matí de dissabte 21 de maig (de 12 a 13.30 h). Vindrà a la llibreria la Roberta Bridda a fer un taller de creació artística familiar en què tothom reutilitzarà materials de rebuig per construir art al voltant de la reflexió sobre com habitem el món. Ideal per a Mycasita.