17/1/12

Col·laborem amb Boolino recomanant lectures

Col·laborem amb boolino recomanant llibres per a prelectors, primers lectors, lectors i pares i mares.

Entreu a l'enllaç per veure la proposta que us fem aquesta setmana:


PRELECTORS
El carnaval dels animals / El carnaval de los animales
Dubuc, Marianne
Editorial: Joventut
Català: 9788426138255
Castellà: 9788426138248
PVP: 13.90 euros

Els animals es preparen per anar a la festa de carnaval. De què es disfressaran? Cada animal tria disfressar-se d’un altre animal i es fan uns vestits d’allò més enginyosos. A més, s’hi afegeixen altres personatges, com la Caputxeta Vermella, que hi va de “pastís de xocolata”, i unes flors que “no es disfressen però fan molt bona olor”. Els personatges, dibuixats i pintats amb llapis de colors (crayons), apareixen sobre fons blanc i són fàcilment identificables.
El carnaval dels animals és un llibre d’imatges de petit format (i gran volum!), amb pàgines flexibles que no es rebreguen, ideal per llegir i jugar des de ben petits. Continua la col·lecció d’imatgiaris amb fil argumental que Joventut va començar amb Davant de casa meva / Delante de mi casa, de la mateixa autora. El llibre, ple de sorpreses, arrenca somriures i rialles a adults i infants. Promet moltes estones d’alegria compartida.


PRIMERS LECTORS
Lletra a lletra / Letra a letra
Navarro, Àngels
Editorial: Combel
Català: 9788498256888
Castellà: 9788498256871
PVP: 22.90 euros

Us agraden els jocs d’enginy? No us perdeu aquest llibre! Lletra a lletra és un abecedari juganer. Cada lletra de l’abecedari proposa un joc diferent que comença al llibre i pot continuar fora d’ell, al lloc on el llegiu. Hi ha jocs d’observació, de construcció, laberints, il·lusions òptiques, propostes per despertar la imaginació, endevinalles, codis numèrics per desxifrar, embarbussaments, seqüències… Exprimiu-vos les neurones, per superar els reptes que us fa l’Àngels Navarro.
L’autora, que deveu recordar per un llibre singular, El llibre de laberints més gran del món / El libro de laberintos más grande del mundo (Estrella Polar / La osa menor), firma els llibres d’enginy més originals i atractius que es publiquen a l’Estat espanyol. Volem remarcar que Lletra a lletra té un treball de continguts rigorós, acompanyat d’una proposta gràfica plena de bellesa que combina fotografia amb il·lustració i una edició ben acurada.


LECTORS
Plou i fa sol, les bruixes es pentinen. Assortit de contes de bruixes (CD i llibre)
Veus: Ros, Roser; Barceló, Lola; MCGill, Patrícia; Porta, Laia; Rodríguez, Laura; Subías, Esther
Editorial: Tantàgora
Català: 9788493625610
PVP: 7 euros

Llibret + CD que reuneix contes de bruixes d’arreu de Catalunya (l’Alt Urgell, el Baix Aragó, la costa tarragonina…). Hi ha llegendes, rondalles, creences, contarelles… que us emocionaran tant que us posaran la pell de gallina i els pèls de punta! Els contes estan explicats per sis narradores de l’ANIN (Associació de Narradores i Narradors) que tenen procedències diferents, així que fan servir variants ben diverses de la nostra llengua. Les acompanya la veu de la cantant Laia Porta, que intercala entre els relats versions ben pròpies de cançons infantils populars conegudes de tothom. Deixeu-vos seduir per les històries de bruixes com «La caseta de xocolata», «La bruixa gat», «La Julivertina» o «Les trementinaires». Les recordareu per sempre més.
L’edició d’aquest llibret + CD, d’aparença senzilla, amaga en l’interior una selecció d’històries treballada amb cura, narrada amb passió i professionalitat, i acompanyada d’un treball musical original.


PARES, MARES I ALTRES ADULTS AMB NADONS PROPERS
Coser para los más pequeños es fácil
Jansdotter, Lotta
Editorial: Barbara Fiore
Castellà: 9788493677893
PVP: 24 euros

Sou traçuts amb les mans i voleu expressar la vostra creativitat? Aquest llibre us ofereix 24 projectes per fer des d’un nino de roba fins a una bossa per als bolquers. Hi trobareu fotografies dels projectes tal com queden acabats i els patrons per poder-los fer.
Lotta Jansdotter és una dissenyadora autodidacta d’origen escandinau que viu i treballa a Nova York. Les seves obres tenen sempre un punt genuí que les diferencia de qualsevol altra. Els dissenys amb què treballa són moderns, alegres i pràctics, molt funcionals. Us animem a treballar la creativitat en la vida diària amb els seus llibres, que trobareu editats en anglès. L’únic que ha estat traduït al castellà és aquest Coser para los más pequeños es fácil. Descobriu, també, tots els materials de papereria que ha dissenyat (postals, quaderns, enganxines…). Us encantaran.

1 comentari:

Anònim ha dit...

I a boolino n'estem encantats¡¡¡
Moltes gràcies¡¡¡