4/3/13

Un llibre, d'Hervé Tullet, Cruïlla (cat.) / Kókinos (esp.)



      


És un llibre màgic! Seguiu les indicacions escrites amb lletra de pal i descobrireu que teniu poders. Comptareu punts, bufareu, els fareu grans i petits. Passareu hores fent màgia i rient en família.





Els que coneixeu l'Hervé Tullet sabeu que cada llibre seu és una proposta artística divertidíssima per compartir en família. En aquest cas, teniu a les mans un llibre interactiu que no té cap element tecnològic (ni piles, ni bateries, ni cables, ni codis informàtics...). Un llibre és un llibre i un joc de màgia i, sobretot, una font inesgotable de rialles. Què us cal per disfrutar-lo? Saber llegir per seguir les indicacions textuals o tenir ben a la vora algú que us llegeixi els textos de cada pàgina per saber què cal fer.

Cada vegada que gireu pàgina, premereu punts, els multiplicareu, els canviareu de color, els fareu créixer i empetitir, bufareu, inclinareu les pàgines del llibre, el sacsejareu, picareu de mans... I cada cop que feu una acció i gireu pàgina, se us dibuixarà a la cara un somriure immens, una rialla oberta i sorollosa i, sobretot, la sorpresa de descobrir que teniu poders màgics i no n'éreu conscients.