7/3/09

Exposició de Mariona Cabassa

Ahir vam inaugurar l'espai «Art destinat a nens i joves» amb l'exposició i venda d'originals de Mariona Cabassa. Aquestes són algunes dades de la seva biografia com a il·lustradora:

El 2003 va ser premiada per l'Associació Professional d'Il·lustradors de Catalunya (APIC).
El 2005 va ser seleccionada per participar a l'exposició d'il·lustració de la «Fira di Ragazzi di Bologna» i al catàleg Ilustrísimos dedicat a la il·lustració espanyola.
Actualment compagina la il·lustració de literatura per a nens i joves amb les classes que fa a diverses escoles d'art i disseny de Barcelona.
Tot i ser jove, ja té 25 llibres publicats. Les il·lustracions de la Mariona es reconeixen
per la intensitat dels colors que fa servir i pel toc màgic de les seves pinzellades.


Ahir, durant la primera visita a l'expo, vam retrobar-nos amb amics i amigues que ens va agradar molt tornar a veure i vam fer noves coneixences ben simpàtiques i interessants.

Aquells que no vau poder assistir a l'esdeveniment sabeu que podeu visitar l'exposició fins al 31 de maig en horari comercial.

Per a les persones interessades en conèixer la Mariona i poder parlar tranquil·lament amb ella de la seva obra, hem ideat una visita guiada amb un grup reduït de persones amb qui soparà l'autora de l'expo divendres 17 d'abril. Truqueu (935831722) o escriviu-nos (pati@patidellibres.com) per apuntar-vos-hi, ja que les places són limitades.
Gràcies, Mariona, per compartir amb nosaltres aquest amor pels llibres il·lustrats i per omplir el Pati de llibres amb la calidesa de les teves il·lustracions!

2 comentaris:

Xavier Salomó ha dit...

Felicitats, Diana i Sònia!
Amb la Meritxell vam gaudir de l'exposició, l'espai de la vostra llibreria i de la vostra atenció!
Moltíssimes gràcies per oferir-nos una llibreria de tanta qualitat com la vostra.
Una abraçada ben gran i fins molt aviat!

Stel.la ha dit...

Molt bé!
Em va agradar molt!
tornaré de seguida!
Stel.la, des de Vic.