28/5/11

Habitant el món amb Roberta Bridda i el projecte Bibliomón. Recursos per a un món millor



















































































































































































































































Us heu parat a pensar com habitem el món? Com ens relacionem amb els altres i amb l'entorn? Quin és el nostre model de consum? Què podem fer per viure en espais més agradables en els quals les relacions personals s'estableixin sobre la base del respecte i l'atenció a l'altre i a un mateix?

Totes aquestes reflexions van fluir al pati de la llibreria en el taller artístic familiar que va dirigir Roberta Bridda dissabte passat, on l'artista i les famílies van treballar amb materials de rebuig per donar-los una segona vida treballant conceptes com ara el volum.

El projecte Bibliomón. Recursos per a un món millor, que organitzen l'Oficina de Solidaritat de l'Ajuntament de Sant Cugat, l'Associació Ombú Acció i la Biblioteca del Mil·lenari, aprofundeix en la manera que tenim d'habitar el món i ofereix una guia de recursos on trobareu una acurada selecció d'àlbums il·lustrats i altres llibres infantils i per a adults que són una bona eina detreball per a les famílies i les escoles. Entre els llibres, hi ha, per exemple, El jardí curiós, de Peter Brown, publicat per Takatuka.