2/5/11

Maig florit, cultural i divertit. Activitats per a totes les edats!

Presentació de RETRUM 2: La neu negra (amb Francesc Miralles, escriptor)
Divendres 20 de maig a les 19.30 h / adolescents, joves i adults / gratuït
Retrum és una novel·la que conjuga l’amor i el misteri, escrita amb una prosa fresca, com el públic al qual es dirigeix: adolescents i joves (tot i que també té lectors seguidors adults). La segona part de la novel•la, publicada per La Galera, està ambientada a Sant Cugat del Vallès i ens fa molta il·lusió poder presentar-la a la llibreria especialitzada en infantil i juvenil de la ciutat. A la presentació hi haurà música de guitarra i violí en directe i es llegiran fragments de l’obra, a més, l’autor desvetllarà algun dels misteris de la novel·la.
Per anar fent boca, entreu al web http://www.retrum.es/Novela.html.


Taller mensual CREIXO AMB TU (amb Encarna Leiva, psicòloga clínica)
0 a 6 anys / 40 € / Cada dilluns de maig (4, 11, 18 i 25) de 17.15 a 18.15 h
Espai vivencial familiar per compartir emocions i on es donen eines, tot jugant, a partir de materials plàstics, contes, músiques... per conèixer les etapes evolutives dels fills i poder apropar-nos millor a ells, redescobrint els nens i nenes que vàrem ser nosaltres. Es tracten diferents temes en funció de les necessitats i inquietuds del grup. Temes freqüents són la son, el menjar, el control d’esfínters, les rebequeries, els límits... Ho fem entenent el cos com a mitjà d’expressió, treballem les tensions, els bloquejos de la percepció i la construcció de la identitat partint de la psicomotricitat.

Taller mensual BABY ROCK ENGLISH (amb Melissa Cokely, professora nativa)
1 a 4 anys / 95 € / Cada dimarts de maig (3, 10, 17, 24 i 31) de 17.45 a 18.30 h
Taller d’una sessió setmanal per a infants d’1 a 4 anys acompanyats d’un adult. Cada setmana es llegeix un llibre en anglès i es fan activitats i jocs sobre el tema del llibre: cantem, ballem i aprenem vocabulari a partir d’àlbums com The Very Hungry Caterpillar o Walking through the Jungle.

Taller de creació artística en família BIBLIOMÓN: HABITANT EL MÓN (amb Roberta Bridda, il·lustradora)
Inscripció prèvia / públic familiar / gratuït
Dimarts 17 de maig de 17.30 a 19 h i dissabte 21 de maig de 12 a 13.30 h
El taller de 2 dies de creació familiar treballa les diferents maneres que tenim els humans d’habitar el món. El realitza la il·lustradora Roberta Bridda a la llibreria Pati de llibres i està organitzat per l'Oficina de Solidaritat de l'Ajuntament de Sant Cugat, l'associació Ombú-Acció i la Biblioteca del Mil·lenari dins la programació d'activitats del projecte d'educació per a la pau Bibliomón. Recursos per a un món millor. Les famílies han de recollir materials de rebuig nets (brics, pots, papers…) per reutilitzar-los al taller.

Veniu i visiteu l’EXPOSICIÓ D’IL·LUSTRACIÓ. Mantenim les obres originals exposades i a la venda, amb diversitat d’artistes i tècniques: mixtes, gravat, giclé, collage, etc. Els autors: Javier Andrada, Marta Balaguer, Arnal Ballester, Roberta Bridda, Mariona Cabassa, Mercè Canals, Agustín Comotto, Àfrica Fanlo, Alba Garcia, Valentí Gubianas, Gusti, Raquel Marín, Noemí Villamuza, Xènia Pla.