19/3/13

Dissabtes d'abril en família a la llibreria





Primer dissabte d'abril, 06-04-2013, a les 12 h

Presentem la col·lecció EL PETIT UNIVERS (1 a 3 anys) d'editorial Barcanova fent una trobada amb les autores dels llibres:

El món dalt d'una sabata / Celebrem el nadal / Quina àvia que tinc! / Quin avi que tinc!

Cinta Arasa, Marta Costa, Núria Homs i Anna Clariana vindran a la llibreria per presentar els seus llibres pensats per llegir amb els més petits, publicats amb pàgines de cartró gruixut i escrits amb lletra de pal.








Segon dissabte d'abril, 13-04-2013, a les 12 h

Espectacle familiar a partir de dos àlbums il·lustrats d'editorial Símbol:
La coral de les granotes i La gran orquestra del bosc.

Veniu en família a gaudir de l'espectacle que portarà Montse Dulcet a la llibreria per donar a conèixer aquests dos àlbums que us enganxaran tant tantíssim que els llegireu i rellegireu junts adults i infants una vegada i una altra.







Tercer dissabte d'abril, 20-04-2013, a les 12 h

Presentem el llibre sobre dislèxia Les lletres i jo, publicat per Sandia Books. Veniu amb els nens i nenes que comencen a llegir per descobrir aquest conte protagonitzat per una nena a qui se li escapen les lletres.

Vindran al Pati de llibres les autores, Iraida Llucià i Alicia Bailey, per presentar el llibre i parlar-vos de l'experiència concreta d'on va sorgir. Us donaran eines concretes per treballar la lectura i aprendreu sobre la dislèxia a més de gaudir d'una història literària.

Si voleu saber-ne més, entreu a la web de Sandia Books:



1 comentari:

jose luis regojo ha dit...

Us pot agradar aquest conte: http://joseluisregojo.blogspot.com.es/2013/01/en-max-i-la-seva-ombra.html