17/5/11

Taller de creació artística familiar amb Roberta Bridda: Bibliomón. Recursos per a un món millor







































Aquest dissabte 21 de maig fem un taller de creació artística en família del mateix estil que el que va dirigir el Gusti, autor de Basurarte.

En aquesta ocasió, la il·lustradora que ens acompanyarà és la Roberta Bridda, que treballa amb materials molt diversos per fer llibres d’artista, il·lustració de contes i novel·les, llibres per treballar amb els sentits…

És una oportunitat per a les famíles que vindreu poder compartir amb ella el matí de dissabte que hem d’agrair als organitzadors del projecte Bibliomón. Recursos per a un món millor (l'Oficina de Solidaritat de l’Ajuntament de Sant Cugat, l’Associació Ombú Acció i la Biblioteca del Mil·lenari). Dins l’eix del dret a l’habitatge i a la ciutat, la Roberta ens farà treballar en família per construir a partir de materials que a primer cop d’ull semblaven de rebuig, però que poden tenir una segona vida.

Què heu de fer per preparar el taller?

Primer, envieu-nos un correu dient quantes persones vindreu per reservar la plaça.

Segon, recolliu materials de rebuig (fils, botons, pedaços de roba, plàstics, papers, caixes, pots de cola-cao o de iogurt –nets, això sí-, oueres…) i portar-los a la llibreria dissabte al matí.

Us esperem al Pati de llibres!

Abraçada,

Sonia i Diana

--

Pati de llibres
c/ Xerric 22 baixos
08172 Sant Cugat del Vallès
Telèfon: 935831722

Facebook: patidellibresfacebook
Blog: http://patidellibres.blogspot.com/
Web: http://www.patidellibres.com/
Correu: http://www.blogger.com/pati@patidellibres.com



1 comentari:

Martina y Golafre ha dit...

Ostres! fantàstic!!! en fareu més?? aquest cap de setmana no hi som :-/