15/12/12

Recomanació d'advent. Dia 15: Una noia N.O.R.M.A.L.

noia_normal

noia_normal

noia_normal


Recomanacions d'advent. Dia 15: Una noia N.O.R.M.A.L.

15 de desembre, una nova recomanació al calendari d'advent de la llibreria! Avui us recomanem una sèrie juvenil protagonitzada per una noia N.O.R.M.A.L. Els llibres els ha escrit l'Anna Manso, els ha il·lustrat la Juliet Pomés Leiz i els ha publicat en català Cruïlla.

De moment teniu a les llibreries sis aventures protagonitzades per la Ru, una noia de 13 anys que s'adapta al món dels adults tan bé com pot. Se les empesca contínuament per trobar una feineta rere una altra amb les quals aconseguir ingressos propis per fer realitat el seu somni: marxar a viure a un ranxo de cavalls als EEUU.

Al primer títol fa de cangur, al segon vol fer de fotògrafa, al tercer té cura d'uns quants animals, al quart fa la vida més amable a diversos avis, al cinquè fa de pintora i al sisè fa de guia turística d'una manera ben poc habitual. A més de fer feinetes, fa de filla Nerviosa d'un pare maniàtic i una mare xerraire, treballa Obsessivament per fer realitat el seu somni, fa de germana Rabiosa d'un parell de joves que ella considera uns pesats i fa d'amiga Manaire, Atrevida i Llesta d'un parell de noies que esperen que trigui molt a marxar als EEUU, perquè volen la Ru ben a prop seu.

Amb totes les novel·les passareu una estona ben amena llegint, us emocionareu de tant en tant i riureu, riureu molt i molt sovint imaginant-vos amb tot detall les escenes que viu la Ru amb els familiars, els amics (i els coneguts de cada llibre).