1/12/12

Recomanacions d'advent. Dia 1: Corre, pardalet

Un calendari d'advent són 25 dies de sorpreses. Al Pati de llibres us proposem un calendari d'advent literari. Volem que us deixeu sorprendre cada dia, des d'avui fins el 25 de desembre, amb una recomanació de lectura. Arribat el nadal, tindreu una bona proposta de llibres per llegir i gaudir en família.







Recomanacíons d'advent. Dia 1: Corre, pardalet
La primera recomanació del nostre calendari d'advent literari és l'àlbum il·lustrat de Brigitte Weninger i Anna Anastasova, publicat per Juventud, Corre, pardalet.
Una història d'amistat i superació personal que us robarà el cor. Una tempesta de vent fa caure el pardalet, que es trenca una ala. El corb i el ratolí vetllaran per ell durant la convalescència, l'alimentaran, l'acaronaran, li faran les cures necessàries perquè la ferida tanqui, li donaran ànims per continuar endavant i li faran entendre que la vida no serà com abans quan ja no necessiti crosses, perquè no podrà tornar a volar. El ratolí ensenyarà el pardal a córrer i entre ells es teixirà una amistat duradora, plena d'alegries compartides.
Gaudiu tots i cada un dels elements del llibre en moltes i diferents lectures. Mireu les guardes abans de llegir la història i torneu a mirar-les després. Fixeu-vos en la relació entre text i imatge al llarg de l'àlbum. Disfruteu el que diuen els textos i com ho diuen les il·lustracions... Acabareu estimant-vos aquests personatges literaris tant tantíssim que els haureu de fer un bon lloc a les vostres vides i deixar que hi restin durant molt de temps.