23/12/12

Recomanacions d'advent. Dia 23: Revista Kireei

kireei

Recomanacions d'advent. Dia 23: Revista Kireei

Penúltima recomanació d'advent. Ja és a les llibreries el número 3 de la revista Kireei. Els que seguiu la publicació i encara no heu vingut a buscar el vostre exemplar, ja el teniu al Pati de llibres esperant-vos. Els que encara no coneixeu la revista heu de saber que és una publicació que treu dos números impresos l'any. De moment han publicat tres números. El primer, centrat en el joc infantil i en família, ja no està a la venda en llibreries, només es pot comprar a través d'Internet a la web de Kireei, perquè els queden molt poquets exemplars. El segon número està centrat en la música i hi trobareu entrevistes, recomanacios musicals i propostes de manualitats creatives per fer instruments casolans. Mireu quins guants musicals tan espectaculars:


kireei


El tercer número, cuinat a foc lent, va arribar divendres i parla de la lentitud, convidant a viure amb intensitat el que és important: trobar la calma, compartir amb els altres el temps i les vivències, ser més conscients de la vida:

"Nadie se daba cuenta de que, al ahorrar tiempo, en realidad ahorraba otra cosa. Nadie quería darse cuenta de que su vida se volvía cada vez más pobre, más monótona y más fría.
Los que lo sentían con claridad eran los niños, pues para ellos nadie tenía tiempo.
Pero el tiempo es vida, y la vida reside en el corazón.
Y cuanto más ahorraba de esto la gente, menos tenía."

(Extret de Momo, de Michael Ende, publicat en castellà per Alfaguara.)

En aquest número hi trobareu, i ens fa molta il·lusió, una selecció feta per les llibreteres del Pati de llibres amb proposta de llibres per llegir tranquil·lament en família i llibres per esbargir-se. Esperem que us agradi la tria!